Στοιχεία επιχείρησης:
ΘΕΟΔΟΣΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Α.Φ.Μ. 074990491
Δ.Ο.Υ. ΓΛΥΦΑδΑΣ
ΕΔΡΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 10 ΓΛΥΦΑΔΑ
ΑΡ.ΓΕ.ΜΗ. 2448901000.

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο e-paramythaki.gr αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του e-paramythaki.gr. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο e-paramythaki.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας e-paramythaki. gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στην ιστοσελίδα του διαδικτυακού τόπου e-paramythaki. gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-paramythaki. gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ
Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, το e-paramythaki.gr μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Το e-paramythaki.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ
Το e-paramythaki.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Οι τιμές των προϊόντων οι οποίες αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. 24% και 6% σε βιβλία) όπου καθορίζονται από την εταιρεία μας. Στο τελικό ποσό που υπολογίζει το e-shop δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα πληρωμής & αποστολής. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει το δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς ειδοποίηση. Βεβαίως, ο πελάτης καταβάλλει το ποσό το οποίο αναγράφεται στην παραγγελία του και δεν παίζει ρόλο αν μέχρι την ημερομηνία παράδοσης η τιμή έχει μεταβληθεί.

ΒΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
1. Εκτέλεση παραγγελίας.
2. Επικοινωνία για επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και ενημέρωση για τρόπο και έξοδα αποστολής.
3. Εφόσον και αφού μας δώσετε το ΟΚ προχωράμε την παραγγελία.
4. Αποστέλουμε την παραγγελία

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μπορείτε να παραγγείλετε με τους παρακάτω τρόπους:
1. Παραγγελία από την ιστοσελίδα μας (24/7) Από την ιστοσελίδα μας βάζετε παραγγελία και βλέπετε άμεσα τι παραγγέλνετε σε ποια τιμή και ποσότητα. Σας καλούμε για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία και να σας ενημερώσουμε για τα έξοδα και τον τρόπο αποστολής.
2. Τηλεφωνική παραγγελία Καλέστε στο τηλέφωνο +30 2108983585 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00- 21:00 και Σάββατο 9:00-18:00. 3.Παραγγελία με e-mail. Μπορείτε να μας στείλετε e-mail με την ονομασία και τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία η διευκρίνηση θέλετε. Σας καλούμε για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία και να σας ενημερώσουμε για τα έξοδα αποστολής. Το e-mail μας είναι: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:
1. Αντικαταβολή: Κόστος για όλη την Ελλάδα 3,90€ και δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 29,90€. Επίσης, θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία ανάλογα του όγκου και του βάρους του προϊόντος, σχετικά με τον τιμοκατάλογο που έχει η μεταφορική εταιρία, φυσικά με γνώμονα πάντα την οικονομικότερη λύση προς όφελος του πελάτη.
2.Με πιστωτική / χρεωστική κάρτα: Δυνατότητα πληρωμής με οποιαδήποτε κάρτα (εφόσον επιθυμεί ο πελάτης) κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη email για να λαμβάνει ο πελάτης επιβεβαίωση χρέωσης.
3. Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ: GR3801101210000012100205322 Αριθμός: 12100205322 Δικαιούχος: Θεοδοσάτου Μαρία-Χριστίνα. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει σε κάθε περίπτωση να αναγράφεται το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και ο κωδικός παραγγελίας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό της πληρωμής στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Δε φέρουμε καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε χρεώσεις που σχετίζονται με χρεώσεις που επιβάλλονται από την τράπεζά σας.)
4. Με μετρητά στο κατάστημα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
To e-paramythaki.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Τρόποι παραλαβής
1. Με την εταιρεία ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.
2. Με παραλαβή από το κατάστημά μας. Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη και μπορείτε να την παραλάβετε από το κατάστημά μας.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Οι περισσότερες παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε διάστημα 2-3 ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Θα υπάρχει άμεση επικοινωνία σε περίπτωση που ο χρόνος αποστολής υπερβαίνει τον αναγραφόμενο ή υπάρχει έλλειψη κάποιου προϊόντος. Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κτλ(Δεν φέρουμε καμία ευθίνη για καθυστερίσεις τρίτων)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα είδη που αγοράσατε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας, είτε με email στο e-paramythaki.gr είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και να αναφέρετε το περιστατικό. Δεν θα γίνονται αποδεκτές επιστροφές εάν δεν έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία. Επίσης το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε (χωρίς δηλ. να έχει χρησιμοποιηθεί ) και στην αρχική του συσκευασία, μαζί με το νόμιμο παραστατικό πώλησης (απόδειξη), το οποίο θα εσωκλείεται εντός του δέματος. Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σας ενημερώνουμε ότι το e-paramythaki.gr δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής. Με την επιστροφή έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (μεταφορικά έξοδα, τα έξοδα αντικαταβολής καθώς και η διαφορά που τυχών θα προκύψει από τη νέα παραγγελία επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη), ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων με αντίστοιχο τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας. Λανθασμένες αποστολές Σε περίπτωση που το πρoϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, λόγω λάθους της εταιρίας, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση. Ελαττωματικό προϊόν Παρακαλούμε θερμά να φωτογραφίσετε το προϊόν που έχει το ελάττωμα και να μας το στείλετε με email. Σε περίπτωση που το πρoϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση μας το επιστρέφετε με ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ χρέωση δική μας στη διεύθυνση: Βιβλιοπωλείο Παραμυθάκι, Θεοδοσάτου Μαρία- Χριστίνα, Γιαννιτσοπύλου 10, Γλυφάδα Αττικής, Τ.Κ.:16674

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας (ολική ή μερική ακύρωση) θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα ή στο e-mail που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας είτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας που θέλετε να ακυρωθεί και το ονοματεπώνυμο σας. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Για την επιστροφή χρημάτων ισχύουν τα ακόλουθα :
Εάν η εξόφληση έχεί γίνει τοις μετρητοίς στο κατάστημά μας τότε τα χρήματα επιστρέφονται άμεσα* με την επιστροφή των προιόντων. Εάν η εξόφληση έχει γίνει με αντικαταβολή τα χρήματα επιστρέφονται* μέσα σε διάστημα 10 εργάσιμων ημερών απο την παραλαβή των προϊόντων. Εάν η εξόφληση έχει γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα σας ζητηθεί λογαριασμός τραπέζης για να σας καταθέσουμε* το ποσό που σας επιστρέφουμε εφοσον παραλάβουμε τα ποϊόντα πίσω.

* Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προιόντα ελεχθούν ως προς την κατάσταση τους.
*Δεν σας επιστρέφονται τα μεταφορικά έξοδα.
*Δε φέρουμε καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε χρεώσεις που σχετίζονται με χρεώσεις που επιβάλλονται από την τράπεζά σας.

COOKIES
Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο έτσι και στο e-paramythaki.gr χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο κατάστημα μας. Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι κλπ. Τα Cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζουμε στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών σας διαμέσου του διαδικτύου σας έτσι ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε τον browser σας από το να δέχεται νέα cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες υπηρεσίες του καταστήματος μας. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τα cookies από τον browser σας.

Ελέγξτε τους παρακάτω συνδέσμους για οδηγίες:
Internet Explorer
Firefox
Chrome
Opera
Safari
Safari για iPad και iPhone

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του e-paramythaki.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.