ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα είδη που αγοράσατε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας, είτε με email στο e-paramythaki.gr είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και να αναφέρετε το περιστατικό. Δεν θα γίνονται αποδεκτές επιστροφές εάν δεν έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία. Επίσης το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε (χωρίς δηλ. να έχει χρησιμοποιηθεί ) και στην αρχική του συσκευασία, μαζί με το νόμιμο παραστατικό πώλησης (απόδειξη), το οποίο θα εσωκλείεται εντός του δέματος. Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σας ενημερώνουμε ότι το e-paramythaki.gr δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής. Με την επιστροφή έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (μεταφορικά έξοδα, τα έξοδα αντικαταβολής καθώς και η διαφορά που τυχών θα προκύψει από τη νέα παραγγελία επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη), ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων με αντίστοιχο τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας. Λανθασμένες αποστολές Σε περίπτωση που το πρoϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, λόγω λάθους της εταιρίας, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση. Ελαττωματικό προϊόν Παρακαλούμε θερμά να φωτογραφίσετε το προϊόν που έχει το ελάττωμα και να μας το στείλετε με email. Σε περίπτωση που το πρoϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση μας το επιστρέφετε με ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ χρέωση δική μας στη διεύθυνση: Βιβλιοπωλείο Παραμυθάκι, Θεοδοσάτου Μαρία- Χριστίνα, Γιαννιτσοπύλου 10, Γλυφάδα Αττικής, Τ.Κ.:16674

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας (ολική ή μερική ακύρωση) θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα ή στο e-mail που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας είτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας που θέλετε να ακυρωθεί και το ονοματεπώνυμο σας. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Για την επιστροφή χρημάτων ισχύουν τα ακόλουθα :
Εάν η εξόφληση έχεί γίνει τοις μετρητοίς στο κατάστημά μας τότε τα χρήματα επιστρέφονται άμεσα* με την επιστροφή των προιόντων. Εάν η εξόφληση έχει γίνει με αντικαταβολή τα χρήματα επιστρέφονται* μέσα σε διάστημα 10 εργάσιμων ημερών απο την παραλαβή των προϊόντων. Εάν η εξόφληση έχει γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα σας ζητηθεί λογαριασμός τραπέζης για να σας καταθέσουμε* το ποσό που σας επιστρέφουμε εφοσον παραλάβουμε τα ποϊόντα πίσω.

* Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προιόντα ελεχθούν ως προς την κατάσταση τους.
*Δεν σας επιστρέφονται τα μεταφορικά έξοδα.
*Δε φέρουμε καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε χρεώσεις που σχετίζονται με χρεώσεις που επιβάλλονται από την τράπεζά σας.